Volei : Juniorii de la LPS Suceava sunt pregatiti pentru turneul semifinal de la Botosani


Intră acum și în grupul de

Începând de vineri, timp de doua zile, la Botosani, are loc turneul semifinal contând pentru Campionatul National de Juniori I. La aceasta competitie va participa si formatia LPS Suceava, antrenata de prof. Teodor Tamas, care va înfrunta, pe lânga echipa gazda, LPS Botosani, formatiile similare din Piatra Neamt si Rm. Sarat.

„ Debutam în acest an cu turneul de la Botosani, care este o competitie între 4 echipe, urmând ca peste doua saptamâni sa evoluam împotriva acelorasi adversari la Piatra Neamt. De evolutia în aceste turnee depinde calificarea în fazele superioare a Campionatului National. Noi oricum ne-am pregatit mult pentru aceste meciuri si vom aborda turneul de la Botosani cu mare ambitie. Nu avem probleme de lot, singura incertitudine fiind prezenta pe teren a jucatorului Andreica” a precizat antrenorul Tamas.

La Botosani vor face deplasarea urmatorii jucatori: Chitic, Prodan, Rusu, Pascanita, Maxim, Cucuruzeac, Zaharia, Cucolas, Polocoser, Strujan, Prelipcean, Andreica. Antrenorul Teodor Tamas se bazeaza pe experienta acumulata de unii dintre jucatori, care au bifat meciuri si  la echipa de seniori CSMU LPS Suceava în campionatul Diviziei A2 Est, motiv pentru care asteapta rezultate pe masura. 


Intră acum și în grupul de