Fotbal : Rada si Lovin sunt tot mai aproape de Spania


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a cumparat cinci jucatori în aceasta pauza de iarna, Steaua s-a pus serios pe vândut. În timp ce Victoras Iacob se afla în discutii avansate cu gruparea germana Kaiserslautern, alti doi fotbalisti ai gruparii din Ghencea se pregatesc sa paraseasca formatia vicecampioana.

Stelistul care are în acest moment cele mai mari sanse de a nu prinde primavara în Ghencea este Ionut Rada. Fostul fundas central al Rapidului este curtat insistent de catre cea de-a doua echipa a Sevillei, Betis. Alb-verzii au facut deja o oferta de doua milioane de euro Stelei si transferul fotbalistului în Spania este ca si rezolvat. Cel mai probabil, trecerea lui Rada la Betis va fi anuntata în zilele urmatoare, ex-rapidistul urmând sa primeasca un salariu superior celui din Ghencea: 350.000 de euro pe an.

Odata cu revenirea lui Mirel Radoi, Florin Lovin a devenit a cincea roata la caruta. Tocmai din acest motiv, oficialii Stelei au optat pentru despartirea de mijlocasul defensiv adus în urma cu patru sezoane de la FCM Bacau. Cel mai probabil, Lovin va ajunge la Malaga. Gruparea secund-divizionara spaniola a facut o oferta initiala de un milion de euro, propunere refuzata de stelisti. Motivul – ibericii doreau sa plateasca 100.000 de euro acum, urmând ca restul de 900.000 de euro sa fie virati în contul ros-albastrilor la vara. Refuzati, cei de la Malaga au revenit cu o noua oferta, sustinând ca vor achita nu 10%, ci 50% din suma de transfer în aceasta pauza competitionala. Daca Steaua va fi de acord, Lovin va urma sa primeasca un salariu anual de 300.000 de euro.


Intră acum și în grupul de