Fotbal. AJF Suceava : Aurel Daicu va participa la intalnirea de la Mogosoaia


Intră acum și în grupul de

În perioada 26-27 ianuarie 2008, Federatia Româna de Fotbal organizeaza la Mogosoaia, o sedinta cu presedintii Asociatiilor Judetene de Fotbal din întreaga tara, la care va fi prezent si Aurel Daicu, seful AJF Suceava.

Vor fi discutate probleme organizatorice si se vor stabili calendarele de disputare a campionatelor judetene, în asa fel încât la începutul lunii iunie sa fie cunoscute toate campioanele din Liga a IV-a.

Un alt subiect al sedintei de la Mogosoaia va fi si Legea violentei în sport.  

Marti, 29 ianuarie, la sediul AJF, va avea loc sedinta Biroului Executiv, în care vor fi discutate toate problemele de organizare a competitiilor în returul de campionat 2007-2008.

De asemenea, pe 2 februarie 2008, de la ora 10, la sediul AJF va avea loc sedinta cu delegatii echipelor din Liga a IV-a, o zi mai târziu fiind programata întâlnirea cu delegatii echipelor din Liga a V-a.

În fine, pe 5 februarie, de la ora 10,  va fi rândul delegatilor echipelor de juniori C, sa se prezinte de la AJF iar pe 9 februarie va avea loc întâlnirea cu lotul judetean de observatori.

Presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu a precizat ca vrea un retur de campionat fara probleme. „ Toate echipele vor sti cum stau cu cartonasele dar mai ales cu penalitatile sportive”  a declarat Aurel Daicu. 


Intră acum și în grupul de