Fotbal. Liga a III-a : Victorie muncita impotriva unei formatii de Liga a IV-a


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – FC Panciu  3 – 2 (1 – 2)

Profitând de bunele relatii dintre tehnicianul Marian Pana si arbitrul Ionica Serea, care este si antrenor al echipei FC Panciu (Liga a IV-a, Vrancea), Cetatea Suceava a disputat, joi dupa amiaza, la Frasin, al doilea meci de verificare înaintea plecarii în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Galben-albastrii s-au impus cu 3-2, la capatul unui meci în care antrenorul Marian Pana a folosit doua garnituri diferite pe durata fiecarei reprize. Rohetki, Dicher, Nicolau si Ungureanu au luat loc în tribune în timp ce Ionel Celpan nu a facut deplasarea pentru acest joc.

Sucevenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 12, când Leuciuc a centrat bine de pe partea dreapta iar juniorul Jalba a reluat în poarta vrâncenilor din 10 metri.

În minutul 30, FC Panciu a reusit sa egaleze din penalti. Leuciuc a faultat un adversar în suprafata de pedeapsa iar Ionica Serea (care arbitrat partida, el fiind si antrenor al formatiei adverse!!!) a dictat prompt 11 metri. Fostul jucator al Cetatii, Cioran a transformat lovitura de pedeapsa si scorul a devenit 1-1.

Dupa ce Mitruc si Andries au fost aproape de  a-si trece numele pe lista marcatorilor, Radu Teodor a marcat în minutul 44 si astfel FC Panciu a plecat în avantaj la vestiare.

În repriza a doua, Marian Pana a trimis pe teren un alt „11”  iar nou-intratul Lupu a punctat pentru 2-2 , în minutul 50, dupa o bâlbâiala a apararii formatiei vrâncene.Noua minute mai târziu, acelasi Lupu, a realizat „dubla”, el scâpând singur cu portarul Ionel pe care l-a ridiculizat, trimitând mingea în poarta printre picioarele acestuia. Diferenta de scor putea fi mai mare dar Andries, Onciu si Homneac nu au nimerit „tinta”.

„ A fost un meci de verificare bun în care am vrut sa-i vad la lucru mai ales pe jucatorii mai tineri din lot. Mi-au placut mult Jalba si Lupu si sper ca evolutiile lor sa fie din ce în ce mai bune” a declarat Marian Pana la finalul jocului.

Au jucat formatiile:

Cetatea (prima repriza) : Constantin – Halip, Teslariu, Breniuc, Leuciuc – Andries, Cojenel, Mitruc, Moldovan – Jalba, Beleca.

Cetatea (repriza a doua): Gheorghe – Halip, Breniuc, Streinu, Corneanu – Andries, Cojenel, Onciu, Apetri – Homneac, Lupu. Antrenor: Marian Pana

FC Panciu: Ionel – Stanciu, Robrt Radu, Lazar, Mihai – Dutu, Chivu, Cioran, Dura, Teodor Radu – Costin. Au mai intrat: Nictor, Alexandrescu, Ciribasu ti Chetreanu. Antrenor: Ionica Serea

Arbitru: Ionica Serea (Focsani). 


Intră acum și în grupul de