Cremsnit Rapid si Pufos

      Ingrediente:

      foi pentru cremsnit,  
      500 ml frisca lichida,  
      1,100 ml lapte,  
      1 1/2 cana faina,  
      1 1/2 cana zahar,  
      2 oua,  
      3 plicuri zahar vanilat,  
      150 g margarina,  
      2 plicuri gelatina,  
      un praf de sare.

      Preparare:

      Dizolvi gelatina într-o cescuta de apa, omogenizezi bine si lasi la cald. Bati frisca si o dai la rece.  
       
      Zaharul, ouale, un praf de sare si 600 ml lapte se fierb la foc mic. Se adauga faina dizolvata în restul de lapte amestecându-se continuu. Se ia de pe foc si se scufunda vasul în apa rece (eu folosesc un lighenas în care intra foarte bine vasul dar puteti raci si în chiuveta). Pui gelatina câteva secunde pe foc, pâna se topeste, fara sa fiarba, si o incorporezi în crema. Adaugi margarina si zaharul vanilat si amesteci pâna s-a topit toata margarina. 
      
      Când crema a ajuns la temperatura camerei adaugi frisca si omogenizezi bine compozitia. 
      
      Asezi foaia de cremsnit în tava, torni toata crema nivelezi bine, asezi a doua foaie, presezi pentru a adera bine crema si dai la rece pentru 5-6 ore sau de seara pâna dimineata.