Brandusel Nichitean s-a inscris in PNL pentru ca nu se regaseste in PDL


Intră acum și în grupul de

Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brândusel Nichitean s-a înscris în PNL motivând ca nu se regaseste în PDL. Acesta a declarat într-o conferinta de presa ca se alatura colegilor cu care a constituit Alianta D.A. pentru ca doar în PNL se regaseste spiritul acestei constructii politice, aratând ca PD a devenit „o varza politica la nivel national si un ghiveci politic la nivel local” iar acolo primeaza interesul personal.

Acesta a afirmat ca nu se regaseste în noul PDL pentru ca acest partid nu are un tel anume, a trecut cu usurinta de la o doctrina la alta si si-a exprimat temerea ca va deveni un partid de extrema dreapta. „Sper sa nu ajunga neo nazisti”, a afirmat Brândusel Nichitean.

Brândusel Nichitean a mai mentionat ca în ceea ce priveste incidentul de la alegerile parlamentare din 2004, acesta a fost solutionat de justitie si a tinut sa precizeze ca atunci a dorit doar sa demonstreze furtul de voturi. Brândusel Nichitean a ratat functia de senator dupa ce la alegerile parlamentare din toamna anului 2004 a votat de cinci ori.

Acesta a mai declarat la conferinta de presa ca va fi urmat de mai multi dintre membrii PDL , ca „o picatura chinezeasca”.  

Fostul presedinte al PD Suceava, Eugen Uricec, a spus ca PNL trebuie sa-si asume trecutul penal al lui Brândusel Nichitean cât si „cazierul politic” al acestuia.

„Este caz unic în România când un candidat pe loc eligibil la alegerile parlamentare este condamnat pentru infractiuni electorale”, a mai spus Eugen Uricec.

Presedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat ca nu a avut prilejul sa lucreze cu Brândusel Nichitean în PDL si considera ca PNL a ajuns sa preia „deseuri”. Acesta a mai mentionat ca nici o organizatie de la PD nu a trecut la PNL si ca, dimpotriva, în perioada urmatoare vor fi surprize, pentru ca personalitati politice vor anunta ca adera la PDL. 


Intră acum și în grupul de