Liberalii spun ca alegerile locale si parlamentare vor fi la termen


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, vineri într-o conferinta de presa ca alegerile locale vor avea loc la termen, cel mai probabil în data de 25 mai, urmând ca turul doi pentru alegerea primarilor sa fie în data de 8 iunie. Acesta a mai mentionat ca alegerile parlamentare vor fi organizate, de asemenea la termen, în luna noiembrie, posibil în prima parte a acestei luni pentru a da o sansa celor care vor forma guvernul sa elaboreze si bugetul pe anul 2009.

Parlamentarul sucevean a precizat ca Legea privind votul uninominal ar urma sa fie dezbatuta de camerele reunite ale Parlamentului în data de 6 februarie, urmând sa fie discutate cele trei articole pentru care Curtea Constitutionala s-a pronuntat ca sunt neconstitutionale.

Senatorul PNL de Suceava a spus ca în urma adoptarii Legii votului uninominal, presedintele Consiliului Judetean va fi ales prin vot direct, si nu a exclus ca la Consiliul Judetean sa existe vot uninominal si la alegerea consilierilor judeteni.


Intră acum și în grupul de