PDL „coace” a doua revolutie portocalie pentru dislocarea PSD din mediul rural


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat vineri, ca „PDL este singurul vehicul al dreptei românesti” care este îndreptatit sa vorbeasca de schimbare dupa 18 ani de tranzitie. Gheorghe Flutur a afirmat ca timpul istoric al stângii a trecut, si ca PDL are obligatia de a recupera valorile capitalismului cum ar fi eficienta administratiei, descentralizarea administrativa, libertatea competitiei si încurajarea acumularii.

În opinia vicepresedintelui PDL, socialistii, în special PSD, sunt vinovati de prelungirea tranzitiei în România.

Gheorghe Flutur spune ca PDL intentioneaza sa obtina la alegerile locale cel mai bun scor pe care l-a obtinut o formatiune politica din 1990 pâna în prezent. Acesta a afirmat: „Putem oferi României a doua revolutie portocalie. PSD trebuie dislocat din mediul rural si pentru aceasta alegerile locale trebuie facute la firul ierbii”.

În replica, deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicai, a declarat într-o conferinta de presa ca Gheorghe Flutur mizeaza pe pauze de memorie ale electoratului. Aceasta a precizat ca în cei 18 ani de tranzitie din România, dreapta a guvernat în perioada 1996-2000 si acum la guvernare se afla tot un guvern de dreapta din care a facut si el parte.

Mirela Adomnicai a mai adaugat ca Gheorghe Flutur a uitat ca în campania din 2004 „a varsat sacul cu promisiuni”, iar dupa ce a ajuns la putere a s-a ocupat de alte probleme.


Intră acum și în grupul de