Europarlamentarul Catalin Nechifor este convins ca in PSD „se poate gasi la orice ora” un contracandidat serios pentru Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul socialist sucevean Catalin Nechifor a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca PSD este singurul partid care poate sa prezinte candidatul cu sanse reale la presedintia României la alegerile din 2009. Catalin Nechifor considera ca în PSD „se poate gasi la orice ora” un candidat serios capabil sa-l învinga pe Traian Basescu.

Eurodeputatul socialist sucevean a mentionat ca de gasirea acestui candidat se poate lega si soarta alegerilor locale si parlamentare pentru ca orice partid care-si propune sa câstige runde de alegeri atât la nivel local cât si guvernamental are nevoie de o locomotiva puternica, locomotiva care sa fie perceputa de electorat ca fiind potentialul viitor presedinte al României.

„Cred ca aceasta sansa putem sa o fructificam foarte repede pentru ca în PSD gasim foarte multe persoane potrivite pentru a ocupa o astfel de pozitie si cred ca o sa avem întelepciunea de a ne clarifica aceasta situatie”, a spus Catalin Nechifor, adaugând ca actualul presedinte Traian Basescu începe sa aiba din ce în ce mai mari sanse sa nu prinda un al doilea mandat. Ca argument Catalin Nechifor a adus faptul ca presedintele a început sa piarda simpatia electoratului, lucru dovedit prin reactia acestuia de Anul Nou si la Iasi de Ziua Unirii. 


Intră acum și în grupul de