Femeie din Burla căzută într-o fântână adâncă de 8 metri, salvată de pompieri


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 37 de ani din comuna suceveană Burla, care a căzut în fântâna adâncă de 8 metri din gospodărie, a fost salvată de pompierii rădăuțeni.

fantana

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt. adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit duminică seară cu modulul SMURD pentru salvarea unei persoane, care era căzută în fântâna din gospodăria proprie, aflată în comuna Burla.

”La sosirea salvatorilor, victima, o femeie în vârstă de 37 de ani, se afla pe fundul fântânii, la o adâncime de aproximativ 8 metri.

Cu ajutorul accesoriilor din dotare, femeia a fost asigurată şi extrasă la suprafaţă. Din fericire, aceasta era în viaţă, fiind în stare de conştienţă.

Ea a suferit un traumatism la membrele inferioare. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical, după care au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, acesta transportând-o la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipiului Rădăuţi”, a declarat Găleată.


Intră acum și în grupul de