Un tanar din Dumbraveni a ajuns de la discoteca aproape in coma alcoolica la spital nestiind ca a suferit un accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Un tânar din comuna suceveana Dumbraveni s-a îmbatat atât de tare în noaptea de sâmbata spre duminica, la discoteca din localitate, ca nu stia cum a ajuns accidentat la spital. Potrivit IPJ Suceava, duminica , în jurul orelor 02.45, la Spitalul Judetean Suceava a fost adus P. Constantin, în vârsta de 21 ani, din comuna Dumbraveni, cu diagnosticul: „fractura cominutiva treimea medie gamba stânga cu deplasare”, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile îngrijiri medicale. Acesta emana un miros puternic de alcool, declarând verbal ca nu cunoaste împrejurarile în care a suferit leziunile, amintindu-si doar ca a iesit din discoteca din comuna Dumbraveni, dupa care nu mai stie ce s-a întâmplat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au demarat cercetarile, astfel s-a stabilit ca victima a fost adusa la spital de trei cunoscuti, care au declarat verbal ca nici ei nu cunosc împrejurarile în care a fost accidentat. În urma verificarilor s-a constat ca cel în cauza a fost victima unui accident de circulatie al carui autor a parasit locul faptei, fiind identificat ulterior în jurul orei 13.30.

În urma anchetei s-a stabilit ca în jurul orei 01.30, B. Costin, în vârsta de 39 ani, din comuna Dumbraveni, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B si CE din anul 1999, conducea în interiorul localitatii de domiciliu, pe D.N. 29, autoutilitara marca Dacia 1307, iar la km. 14+520 metri a accidentat victima care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Conducatorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala grava si parasirea locului accidentului fara încuviintarea Politiei.


Intră acum și în grupul de