Un singur candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava


Intră acum și în grupul de

Profesoara Manuela Elena  David este singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, ce se va desfăşura în perioada 19 septembrie- 5 octombrie 2016.

manuela david
sursa foto Facebook CCD Suceava

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, profesor Cezar Anuţei, a declarat, duminică, pentru NewsBucovina că în perioada prevăzută pentru depunerea dosarelor de concurs, respectiv 22 august-4 septembrie, doar un singur candidat, profesoara Manuela Elena David, şi-a depus dosarul în vederea participării la acest concurs.

Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului, concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic cuprinde trei probe:evaluarea curriculumului vitae, rezolvarea unui test-grilă şi susţinerea unui interviu în faţa comisiei de concurs.

Reamintim că profesoara Manuela David a preluat funcţia de director interimar al CCD Suceava în data de 22 iunie 2016, prin detaşare în interesul învăţământului, în baza Ordinului MENCŞ nr. 4286/22.06.2016, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de director al CCD.

Manuela Elena David este profesor de matematică la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava din anul 1989 şi a ocupat în perioada 2007-2013 funcţia de inspector şcolar pentru minorităţi naţionale.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de