Un singur candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava

Profesoara Manuela Elena  David este singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, ce se va desfăşura în perioada 19 septembrie- 5 octombrie 2016.

manuela david
sursa foto Facebook CCD Suceava

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, profesor Cezar Anuţei, a declarat, duminică, pentru NewsBucovina că în perioada prevăzută pentru depunerea dosarelor de concurs, respectiv 22 august-4 septembrie, doar un singur candidat, profesoara Manuela Elena David, şi-a depus dosarul în vederea participării la acest concurs.

Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului, concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic cuprinde trei probe:evaluarea curriculumului vitae, rezolvarea unui test-grilă şi susţinerea unui interviu în faţa comisiei de concurs.

Reamintim că profesoara Manuela David a preluat funcţia de director interimar al CCD Suceava în data de 22 iunie 2016, prin detaşare în interesul învăţământului, în baza Ordinului MENCŞ nr. 4286/22.06.2016, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de director al CCD.

Manuela Elena David este profesor de matematică la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava din anul 1989 şi a ocupat în perioada 2007-2013 funcţia de inspector şcolar pentru minorităţi naţionale.

(Liliana Bujdei)