Acasă Actualitate Borsetă cu 19.000 de lei, furată din mașina unui tânăr din Salcea

Borsetă cu 19.000 de lei, furată din mașina unui tânăr din Salcea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Dumbrăveni s-a ales cu dosar penal după ce a furat o borsetă cu bani dintr-un autoturism parcat în fața unui imobil din orașul Salcea.

furt auto-1024x768



Potrivit Poliției Județene, un tânăr în vârstă de 23 de ani din orașul Salcea a sesizat duminică dimineață Postul de poliție din localitate, despre faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a lăsat la vedere o borsetă cu bunuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin spargerea geamului unei portiere de la autoturismul parcat în fața imobilului unde locuiește, persoane necunoscute au sustras de pe banchetă o borsetă cu suma de 19.000 lei.

În urma măsurilor operative și de cercetare întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani,  din comuna Dumbrăveni, dispărut de la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version