O echipă a MENCŞ a început, marţi, evaluarea activităţii conducerilor ISJ şi CCD Suceava pentru anul şcolar 2015-2016


Intră acum și în grupul de

O echipă a Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCȘ) se află la Suceava pentru a evalua activitatea conducerilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava şi Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava pentru anul şcolar 2015-2016.

ISJ Suceava

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, profesor Gheorghe Lazăr, a declarat pentru NewsBucovina că evaluarea activităţii conducerilor celor două instituţii se realizează în conformitate cu metodologia de evaluare anuală şi se realizează nu numai în judeţul Suceava, ci şi în alte judeţe.

Conducerile ISJ Suceava şi CCD Suceava au realizat autoevaluarea activităţii pentru anul şcolar precedent şi au transmis MENCŞ aceste evaluări însoţite de documente scanate doveditoare, iar echipa MENCŞ a început de marţi evaluarea în teren activităţii pentru anul şcolar 2015-2016, a precizat Lazăr.

“Este o chestiune normală, iar evaluarea se realizează în conformitate cu metodologia”, a mai spus inspectorul şcolar general al ISJ Suceava. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de