Un taximetrist a rămas fără telefonul mobil, după ce și-a lăsat mașina descuiată și s-a dus să-și cumpere cafea de la automat


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist sucevean a rămas fără telefonul mobil, după ce și-a lăsat mașina descuiată în parcarea de la Piața Centrală din Suceava și s-a dus să își cumpere o cafea de la automat.

taxi

 

Potrivit Poliției Județene, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a sesizat, luni, în jurul orei 14.20 poliția despre faptul că, în jurul orei 07.00, persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul taxi staţionat în parcarea din zona pieţei centrale, un telefon mobil.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a lăsat în parcarea special amenajată din zona pieţei centrale, autoturismul taxi descuiat şi s-a deplasat la un automat din zonă pentru a lua o cafea, persoane necunoscute au pătruns în interior și i-au sustras telefonul lăsat la vedere,  prejudiciul fiind de circa 1.100 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de