Doina-Elena Ganea este noul director medical al Spitalului Județean Suceava. Funcția de purtător de cuvânt al instituției va fi preluată de dr. Mihai Ardeleanu


Intră acum și în grupul de

Directorul Medical al Spitalului Judetean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Tiberius Brădățan, a demisionat, miercuri, din functie din ”motive personale si familiale”.

Tiberius Bradatan

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului, funcția va fi ocupată de dr. Doina-Elena Ganea.

motan 1

Totodată, functia de purtător de cuvânt al instituției spitalicești sucevene, deținută până în prezent de dr. Doina Elena Ganea, va fi preluată, începând de luni, de medicul Mihai Ardeleanu.

Ardeleanu Mihai

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat  că în cursul dimineţii de miercuri au fost convocate Consiliul Medical şi Comitetul Director al unităţii, dat fiind faptul că directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, şi-a înaintat demisia din funcţie.

Rîmbu a spus că cererea de demisie a fost înaintată, miercuri, managerului SJU Suceava fiind invocate “motive personale şi familiale”.

“Luând act de demisie, am convocat Consiliul Medical şi Comitetul Director în privinţa persoanei care să asigure interimatul până la organizarea concursului de ocupare a postului de director medical al SJU Suceava. Am vizat şi vizăm un medic care să aibă autoritate profesională, care să-l pună în situaţia de a colabora foarte bine cu toţi şefii de secţii, compartimente şi laboratoare medicale, care sunt determinanţi în realizarea calităţii actului medical în spital”, a explicat Rîmbu.

El a precizat că membrii Consiliului Medical al SJU Suceava au propus în unanimitate ca funcţia de director medical să fie ocupată de medicul primar oncolog  Doina Elena Motan Ganea, doctor în ştiinţe medicale, care a mai ocupat această funcţie.

“Doamna doctor a mai fost director medical al SJU Suceava, are experienţă  şi a avut o activitate ireproşabilă”, a spus Rîmbu.

Managerul SJU Suceava a subliniat că i-a mulţumit medicului Tiberius Brădăţan pentru activitatea profesională şi pentru felul cum a colaborat în toată această perioadă în care a deţinut funcţia de director medical precizând că medicul sucevean urgentist “ a plecat să-şi facă meseria” la UPU Suceava.

Rîmbu a arătat că în şedinţa Consiliului Medical al SJU Suceava s-a mai propus numirea medicului primar Mihai Ardeleanu ca purtător de cuvânt al spitalului ţinându-se cont de experienţa sa profesională.

El a mai spus că medicul Mihai Ardeleanu va îndeplini funcţia de purtător de cuvânt al SJU Suceava, începând din data de 12 septembrie 2016. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de