Zvonurile cu privire la trecerea lui Ion Lungu la PD-L tin cu sufletul la gura o mare parte din actorii scenei politice sucevene


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal al PD-L Suceava, Dan Gospodaru nu exclude posibilitatea ca actualul primar liberal al Sucevei sa candideze la viitoarele alegeri din partea liberal-democratilor suceveni. La prima conferinta de presa în calitate de lider al PD-L, Dan Gospodaru a avut doar cuvinte de lauda la adresa primarului Lungu, desi acesta e liderul organizatiei judetene a PNL, formatiune politica aflata în conflict deschis cu PD-L. „Nu exclud ca domnul Lungu sa candideze din partea PD-L.

Eu consider ca domnia sa ne-ar putea reprezenta cu succes ca si candidat la Primaria Suceava. Domnul Lungu este o persoana care si-a facut treaba în calitate de primar al orasului”, a subliniat marti liderul municipal al PD-L. Aceste declaratii ale sale survin dupa ce la finele saptamânii trecute presedintele PD-L, senatorul Gheorghe Flutur a atras atentia ca a demarat împreuna cu Ion Lungu, în 2004, o serie de proiecte la nivel local si regional pe care intentioneaza sa le duca mai departe, împreuna.

Gheorghe Flutur nu s-a sfiit sa-l dea ca si trecut în tabara PD-L pe Ion Lungu, desi acesta sustine în continuare ca doreste sa ramâna presedintele PNL.  

Zvonurile cu privire la trecerea lui Ion Lungu la PD-L tin cu sufletul la gura o mare parte din actorii scenei politice sucevene. Miscarea primarului Sucevei, daca ea va veni în cele din urma, va produce o serie de mutatii la partidele politice si mai ales la nivelul strategiilor de campanie ale acestora.

PSD, PNL, PD-L si chiar PRM îsi fac o serie întreaga de calcule în functie de modul cum cred ca va actiona Ion Lungu. Aceasta însa nu a dat nici un fel de declaratie politica pe acest subiect si în felul acesta alimenteaza tentatiile politicienilor de a paria pe plecarea sa din PNL Suceava.  


Intră acum și în grupul de