Un cuplu din Neamț a închiriat o cameră de hotel în Suceava unde cei doi s-au certat. Bărbatul a fost reținut după ce și-a bătut iubita, i-a furat mașina și a distrus cheia de contact

O femeie de 29 de ani, din județul Neamț, a sesizat marți seara, poliția despre faptul că, iubitul ei de 25 de ani din județul Neamț, i-a sustras autoturismul din parcarea  unui hotel din municipiul Suceava, a agresat-o și i-a distrus cheia de contact.

cheie in contact

Polițiștii au stabilit că marți seara, în jurul orei 21.00, după ce au închiriat o cameră la un hotel din municipiul Suceava, cei doi concubini au avut un conflict, ocazie cu care, bărbatul a luat cheile de la autoturism și s-a urcat la volanul mașinii pe care a condus-o în zona perimetrului parcării hotelului și ulterior pe o stradă din localitate.

Conflictul a continuat și în locația unde bărbatul a oprit autoturismul, ocazie cu care, acesta a distrus cheia de contact și a agresat-o pe concubina sa.

În urma verificărilor efectuate în baze de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 25 de ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”loviri sau alte violențe”, ”distrugere” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri legale. (N.B.)