Acasă Actualitate Atletism : Cristina Casandra se apropie de finalul stagiului de pregatire de...

Atletism : Cristina Casandra se apropie de finalul stagiului de pregatire de la Monte Gordo


Intră acum și în grupul de

Din luna noiembrie, cei mai buni atleti ai tarii fac parte din proiectul Actavis, de sustinere a pregatirii sportivilor care au sanse de a urca pe podium la Jocurile Olimpice de la Beijing. Beneficiarii acestui proiect sunt Marian Oprea, Ionela Târlea, Nicoleta Grasu, Constantina Dita, Lidia Simona Angela Morosanu, dar si Cristina Casandra, legitimata la CSM Suceava. Acestia vor primi burse lunare de câte 1.000 de euro pâna dupa Olimpiada.

Componentii lotului olimpic au dat frigul de acasa pe caldura din Portugalia, ei aflându-se într-un stagiu de pregatire la Monte Gordo, localitate de pe malul Atlanticului, unde vor ramâne pâna la sfârsitul acestei luni. Cei 30 de atleti si de tehnicieni, între care se afla si Cristina Casandra împreuna cu antrenorul Silviu Casandra, beneficiaza de cele mai bune conditii, Monte Gordo fiind o destinatie obisnuita în perioada iernii pentru sportivi din multe tari, deoarece temperaturile depasesc frecvent 15 grade Celsius.



La începutul lunii februarie, Cristina Casandra va participa la un concurs ce va avea loc în Germania, la Dusseldorf, unde suceveanca va concura în proba de 3000 m plat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version