VIDEO Incendiu la un bar din Suceava. Un tânăr, martor la eveniment, a fost rănit la un picior


Intră acum și în grupul de

 

Un bar din municipiul Suceava a luat foc, luni dimineață, din cauza unui cablu electric defect.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pompierii suceveni au intervenit, luni dimineața, timp de două ore cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un bar de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

”La sosirea pompierilor ardea o parte din acoperişul barului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o casă de locuit, aflată la doar un metru distanţă de bar”, a arătat Găleată.

El a precizat că înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, un tânăr de 29 de ani, martor la eveniment, a suferit un traumatism la un picior, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

În incendiu au ars aproximativ 60 de metri pătraţi din acoperişul barului și s-au degradat pereţii portanţi şi planşeul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, iar pompierii au salvat restul barului și locuința din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.

Imagini video: ISU Suceava

 

 

 


Intră acum și în grupul de