Afacere suceveană de succes: Restaurantele Spartan sunt acum în 24 de locații în toată România  


Intră acum și în grupul de

Restaurantele Spartan, ideea de afacere a unui sucevean, Ștefan Mandachi, s-a dovedit un succes, ajungând deja să aibă 24 de locații în toată țara.

harta_romania_locatii_spartan

Spartan a cucerit piața cu sosurile pe care le folosește, carnea rotisată fragezită în iaurt și legume proaspete și pyta coaptă pe vatră, iar rețetele din vechea Grecie sunt marcă înregistrată.

Lanțul de restaurante fondat în 2012 de Ștefan Mandachi numără 24 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii și alte 13 sunt în sistem de franciză, deschise în București și în 15 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva.

Recent lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o nouă unitate în Mega Mall București, după o investiție de 70.000 euro, și care estimează vânzări de circa 600.000 de euro în primul an de activitate.

Planul de dezvoltare a rețelei Spartan pentru București include deschiderea a încă trei noi restaurante pentru anul în curs și inaugurarea a încă două în 2017. Acestea se vor adăuga celor din Sun Plaza și Mega Mall, și vor fi deschise atât de Spartan Food Restaurante, compania deținută de Constantin Puiu, cât și de alți francizați, arată profit.ro

Potrivit propriului site, rețeaua Spartan oferă oportunitatea de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziție toate informațiile și procedurile necesare pentru cei care doresc să deschidă propriul lor restaurant.


Intră acum și în grupul de