Fotbal : Domenech: „Meciul cu Romania e decisiv”


Intră acum și în grupul de

Desi este optimist din fire, Raymond Domenech nu este de acord cu presa franceza. Selectionerul „cocosilor galici” marturiseste ca elevii sai nu sunt favoriti la câstigarea Europenelor din vara si ca grupa din care fac parte Henry&Co. este de departe cea mai dificila.

„În 2006, am stiut ca vom juca finala, la Mondial. Acum însa nu sunt asa optimist. Cred în aceasta echipa, bineînteles, dar va fi mai greu. Oricum noi mergem sa câstigam aceasta competitie”, a declarat Raymond Domenech pentru cotidianul Le Figaro. Tehnicianul francez a mai tinut sa precizeze ca desi, în grupa se mai afla echipe puternice precum Italia si Olanda, partida cu „tricolorii” lui Victor Piturca este cea mai importanta. „Este primul meci si cel mai important. Pregatesc acest meci cu România. Dupa aceea ma voi ocupa de Olanda si Italia”, a conchis selectionerul „cocosilor”.

Tinând cont de faptul ca declaratiile lui Domenech nu au fost facute pentru presa din tara noastra, ci pentru cea din Hexagon, exista mari sanse ca respectivele cuvinte ale francezului sa nu fie pur diplomatice. Vom vedea la vara…


Intră acum și în grupul de