Fotbal. Liga a IV-a – juniori :Trei echipe se afla in lupta pentru titlul de campioana


Intră acum și în grupul de

Fiecare echipa participanta în campionatul Ligii a IV-a este obligata sa aiba o formatie de juniori în competitiile judetene, jucatori nascuti în 1989 si mai tineri. Se califica pentru fazele finale organizate de FRF, echipele campioane de judet transmise la Comisia Centrala de Copii si Juniori, pâna la data de 20 mai 2008.

Fiecare AJF trebuie sa transmita echipa câstigatoare la aceasta categorie precum si confirmarea participarii acesteia la faza nationala. Echipa campioana va disputa o dubla mansa (24/28 mai) cu o alta echipa desemnata prin tragere la sorti dupa criterii geografice.

Turneul semifinal se va desfasura în perioada 3-6 iunie, în patru grupe câte 4 sau 5 echipe iar turneul final va avea loc în perioada 9-12 iunie. Fiecare echipa îsi va suporta cheltuielile de transport, cazare si masa precum si baremul de arbitraj.

La sfârsitul turului, la nivelul judetului Suceava, în lupta pentru câstigarea titlului de campioana se afla 3 echipe:

1. CS Gura Humorului  43p

2. CS Juventus II Falticeni 37p

3. Rapid CFR Suceava  37p.

Campionatul se va relua pe 14 februarie, delegatii echipelor din acest esalon fiind asteptati sâmbata, 2 februarie, ora 10, la sediul AJF Suceava, la sedinta precompetitionala. 


Intră acum și în grupul de