Fotbal. Liga a III-a : Precautia lui Orac a anulat amicalul Cetatii


Intră acum și în grupul de

Meciul amical dintre Cetatea Suceava si FCM Bacau, ce urma sa se dispute miercuri, dupa amiaza la Vatra Dornei, a fost anulat din pricina terenurilor înghetate din localitate montana.

Aflata pe finalul cantonamentului, formatia bacauana si-au motivat decizia prin faptul ca doreste sa evite orice risc de accidentare în rândul jucatorilor.

„Suntem înca în perioada de pregatire si am nevoie toti jucatorii din lot sa fie la parametrii optimi la începerea campionatului. Pentru noi urmeaza un stagiu important de pregatire în Antalya, acolo unde vom pune mai mult accent pe antrenamentele tactice. În respectam pe cei de la Cetatea. Ne-am dorit sa jucam acest amical, pentru ca am fi înfruntat una dintre cele mai puternice echipe din Liga a III-a. Tin însa sa reamintesc ca în urma cu câteva zile am mentionat, ca meciul nu se va desfasura în cazul în care terenul nu va fi prielnic”, a motivat antrenorul bacauanilor, Costel Orac.

În aceste conditii, Cetatea îsi continua stagiu de pregatire de la Vatra Dornei punând accent doar pe antrenamentele fizice, urmând ca dupa revenirea la Suceava, pe 13 februarie, sa se deplaseze la Iasi, pentru a înfrunta, într-un amical, echipa pregatita de Ionut Popa, Politehnica Iasi. 


Intră acum și în grupul de