Patru scoli sucevene incluse in proiectul „Invata sa schimbi lumea!”


Intră acum și în grupul de

Scolile „Jean Bart”, „Ion Creanga”, Scoala Crestina Filadelfia si Colegiul National ”Mihai Eminescu” Suceava au fost incluse într-un program de instruire cu privire la managementul de proiect si educatia civica. Astfel vineri, la Hotelul Continental Suceava va avea loc un seminar în cadrul programului de educatie civica „Învata sa schimbi lumea!”, aflat la a VI-a editie, si organizat de Compania Procter & Gamble, în parteneriat cu MECT.  

Programul consta într-un concurs de proiecte, la care pot participa atât echipele formate din cadre didactice si elevi din scolile care vor beneficia de prezentarile organizate si sustinute de compania Procter & Gamble, cât si elevi si cadre didactice din alte scoli din tara care au la dispozitie informatiile si materialele legate de program pe site–ul www.pgbalkans.com.

Termenul de finalizare si primire a proiectelor este 11 aprilie 2008.

Prin acest proiect se doreste sustinerea în continuare a formarii  cadrelor didactice din scolile implicate în program în domeniul managementului de proiect, stimularea implicarii active si responsabile a profesorilor si elevilor din scolile care fac parte din program în realizarea de proiecte pentru îmbunatatirea vietii în comunitate.  


Intră acum și în grupul de