Acasă Actualitate Intalnire de lucru la Campulung privind sprijinirea autoritatilor publice locale in cofinantarea...

Intalnire de lucru la Campulung privind sprijinirea autoritatilor publice locale in cofinantarea proiectelor


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban, a declarat, joi, ca împreuna cu Patronatul Serviciilor Publice din România va organiza, saptamâna viitoare, o întâlnire de lucru privind sprijinirea autoritatilor publice locale în cofinantarea proiectelor de infrastructura pentru serviciile comunitare de utilitati publice precum si a altor obiective de dezvoltare locala.

Acesta a spus ca întâlnirea este deschisa tuturor consiliilor locale din judetele Suceava, Botosani si Iasi din cadrul regiunii de dezvoltare Nord-Est, interesate sa dezvolte proiecte de dezvoltare locala, dar care nu au posibilitatea acoperirii costurilor pentru partea de cofinantare.



Astfel, Patronatul Serviciilor Publice propune solutii concrete de cofinantare a acestor proiecte cu ajutorul unor institutii financiar-bancare interesate sa-si recupereze partea de contributie prin realizarea altor obiective în parteneriat public-privat.

La aceasta întâlnire va participa Panayotis Tzanikos, care a fost 16 ani primar al municipiului Maroussi din Atena si Primar al Jocurilor Olimpice Atena 2004.

Serban a precizat ca Tzanikos reprezinta o prestigioasa institutie financiara europeana cu experienta în derularea unor proiecte pentru dezvoltare locala care poate oferi sprijin financiar autoritatilor publice locale din România.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version