PNL Suceava dezminte ca unii primari PNL vor candida din partea PDL


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava are suficiente resurse pentru a înlocui persoane care ar trebui sa candideze în alegerile locale si nu îi este frica de vreo dezertare, a declarat, vineri, vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, dupa ce deputatul PSD Ioan Stan a declarat ca primarul liberal de Falticeni, Vasile Tofan, va candida din partea PDL. Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca are informatii ca primarul PNL de Falticeni, Vasile Tofan, va candida din partea PDL pentru un nou mandat.

Pe de alta parte, vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, într-o conferinta de presa, ca nu stie ca Vasile Tofan sa fi aderat la PDL si a negat si zvonurile ca presedintele PNL Suceava, primarul Sucevei Ion Lungu, ar trece la PDL.

Acesta a spus ca aceste zvonuri sunt nefondate subliniind însa ca PNL Suceava „are suficiente personalitati ca orice om sa fie de neînlocuit”.

„Ma refer în special la cei care candideaza pentru acest partid. Nu ne este frica de nici o posibila dezertare”, a spus Aurel Steiciuc care a subliniat ca „pâna când un lucru nu se întâmpla eu nu-l cred”. Acesta a aratat ca, dimpotriva, la PNL Suceava au aderat mai multe persoane din alte partide.

Vicepresedintele PNL Suceava a mai spus ca, pâna în prezent, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat din partea PNL, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban si urmeaza sa-si anunte candidatura din partea PNL, primarul de Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Ziaristii prezenti la conferinta de presa au constatat ca din sediul PNL au fost îndepartate deja mai multe fotografii în care aparea presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, alaturi de personalitati ale partidului, fiind lasate fotografii de grup în care este si Lungu.


Intră acum și în grupul de