Fotbal : Liga a III-a : Final de cantonament pentru Juventus Falticeni


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Pambac Bacau 0-2 (0-1)

Juventus Falticeni si-a încheiat stagiul montan de pregatire de la Vatra-Dornei cu o înfrângere, scor 0-2, în compania formatiei Pambac Bacau.

Desfasurata în conditii de joc acceptabile pentru aceasta perioada a anului, întâlnirea dintre cele doua combatante a stat sub nota echilibrului pâna în minutul 41, când bacauanii au reusit deschiderea scorului în urma unui sut din afara careului expediat de Bolfa. Pambac si-a intensificat sarjele ofensive pe parcursul reprizei secunde, izbutind majorarea scorului în minutul 85, dupa un carambol în fata portii adverse.
 

În ciuda celor doua insuccese înregistrare în partidele de verificare, antrenorul Ovidiu Murariu considera ca stagiul de la Vatra-Dornei si-a atins scopul. „Am avut parte de un cantonament reusit, în urma caruia ne-am realizat obiectivele propuse. Am putut urmari la lucru întreg lotul de jucatori pe care îi avem la dispozitie si pot spune ca am ramas placut impresionat de evolutia juniorilor. Avem o echipa tânara si de aceea este nevoie de rabdare, atât din partea staffului tehnic, cât si din partea finantatorilor”, a mentionat tehnicianul Juventusului.

Din pacate, formatia falticeneana ar putea fi privata pâna la reluarea campionatului de serviciile fundasul Florin Ailenei, suspect de fractura de clavicula dupa întâlnirea de ieri.

Juventus a evoluat în urmatoarea formula de joc:

Prima repriza: Zaharie – Craiu, Munteanu, Ciocârlan – Bolohan, Matei, Pantea, Zaremba, O. Bosancu – Pacurari, Vrabie.

Repriza secunda: Iederan – Craiu, Berezoschi, F. Ailenei- Cozma, Luchian, Pantea, Cara, Tomescu – Prisaca, Turineac.

Echipa falticeneana, miercuri, 6 februarie se va deplasa pe terenul celor de la Aerostar Bacau, pentru o partida de verificare în compania gruparii antrenate de Ion Radu. 


Intră acum și în grupul de