Tir cu arcul : „Arcasii” si-au intrat in mana


Intră acum și în grupul de

Pentru elevii antrenorului Rozalia Denes, anul 2008 a debutat cu doua concursuri lejere: Cupa „Unirii”, desfasurata la Iasi în perioada 26-27 ianuarie si Cupa CSS Radauti din zilele de 28 si 29 ianuarie, ambele competitii fiind „indoor”, open- baieti si fete.

„Cele doua concursuri au fost foarte bine venite pentru pregatirea si exprimarea în competitii a sportivilor. În cadrul acestora am avut parte de adversari redutabili, Iasi si Aninoasa, fiind, alaturi de noi, gruparile care domina tirul cu arcul în aceasta parte a tarii”, a precizat Rozalia Denes.

Cu trei dintre sportivi ajunsi la Iasi în preziua concursului, sucevenii au fost privati de rezultate stralucitoare, acestia reusind urmatoarele clasari în cadrul Cupei „Unirii”: Alex Bondar- locul II la juniori I; Oana Trofin- locul secund la senioare si Elena Gheorghita- locul IV tot la senioare.

Turneul de la Iasi a fost urmat de Cupa CSS Radauti, întrecere în care sportivii suceveni si-au realizat baremurile de concurs, rezultate notabile obtinând urmatorii: Alex Bondar, Florin Prelipcean, Adi Morosan, Cristina Morosan, Andrei Danila, Iulia Morosan si Andreea Coroianu.

Urmatoarea competitie, Campionatul Judetean „Indoor”, se va desfasura în perioada 9-10 februarie, la Solca.


Intră acum și în grupul de