Acasă Actualitate Volei. Divizia A2 : Victor Pancu vrea victoria!

Volei. Divizia A2 : Victor Pancu vrea victoria!


Intră acum și în grupul de

AS Niro Guard Bucuresti – CSMU LPS Suceava, sâmbata, ora 12

Sâmbata, voleibalistii de la CSMU LPS Suceava disputa al doilea meci din Faza a II-a a Diviziei A2 – Est. De aceasta data, elevii lui Victor Pancu întâlnesc formatia AS Niro Guard Bucuresti, ocupanta locului patru. Partida se va desfasura la Bucuresti în fosta sala „Constructorul”.



Dupa ce au pierdut în prima etapa a acestei faze, 1-3 cu Stiinta Bacau, în deplasare, sucevenii par decisi sa învinga gruparea bucuresteana.

Victor Pancu nu va putea conta pentru acest meci pe juniorul Bogdan Maxim, care joi seara a acuzat dureri la glezna si din acest motiv nu a facut deplasare pentru întâlnirea de azi.

„Mergem la Bucuresti sa câstigam chiar daca obiectivele noastre pentru aceasta faza a competitiei sunt altele. Acum ramâne de vazut daca vom reusi acest lucru. Depinde în mare masura cum vor aborda gazdele meciul pentru ca si Niro Guard este într-o situatie asemanatoare noua, nemaiavând sanse la promovare” a precizat antrenorul sucevean Victor Pancu.

Tot în aceasta etapa se va disputa si derbiul dintre CSU CSS Galati si Stiinta Bacau, cele doua formatii luptând pentru un loc în esalonul superior. Victor Pancu crede ca echipele din Galati si Bacau sunt mult superioare celorlalte formatii din serie iar în meciul de azi formatia galateana va avea câstig de cauza. „ Cred ca va fi 3-1 pentru Galati” a pronosticat antrenorul celor de la CSMU LPS Suceava.

Înaintea acestei runde clasamentul se prezinta astfel:

1. CSU CSS Galati   7 6 1 19-5 13p

2. Stiinta Bacau   7 5 2 17-11 12p

3. CSMU LPS Suceava  7 2 5 8-17 9p

4. AS Niro Guard Bucuresti 7 1 6 8-19 8p 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version