Accident mortal dupa o ciocnire intre doua masini ce rulau prea aproape de mijlocul soselei


Intră acum și în grupul de

Doua autoturisme s-au ciocnit pentru ca circulau foarte aproape de axul drumului, unul dintre soferi decedând în urma impactului. Potrivit IPJ Suceava, duminica la ora 02.00,  pe DJ 209/C în afara comunei Dragoiesti, C. NICUSOR în vârsta de 21 ani, din orasul Gura Humorului, posesor al permisului de conducere categoriile „B, C si E” din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310” pe o portiune de drum, în curba usoara la stânga, în vârf de rampa, a intrat în coliziune frontala cu autoturismul marca „VW Passat” condus din sens opus de R. GHEORGHE, în vârsta de 19 ani, din comuna Valea Moldovei.

Impactul puternic a fost urmat de decesul conducatorului auto C. NICUSOR si vatamarea corporala a lui C. MARIAN, în vârsta de 21 ani din aceeasi localitate, pasager în autoturismul Dacia.

„Din primele cercetari nu s-au putut stabili cu exactitate împrejurarile în care s-a produs accidentul, deoarece ambele autoturisme circulau în apropierea axului drumului, urmând a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto” se precizeaza într-un comunicat al IPJ Suceava.

Politistii mai precizeaza ca soferii purtau centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest R.GHEORGHE, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de