Un ucrainean a încercat să intre prin Vama Siret cu un crucifix, o icoană pe lemn și un triptic. Alături, în bagaje, avea 231 de kilograme de tutun și zeci de anabolizante


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean a fost amendat cu 40.000 de lei după ce a fost depistat în Vama Siret în timp ce încerca să introducă în țară 231 de kilograme de tutun, 57 de comprimate anabolizante, dar și un crucifix, o icoană pictată pe lemn și un triptic.

icoana

Astfel, un ucrainean în vârstă de 41 de ani s-a prezentat, vineri, în PTF Siret pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.

La controlul amănunțit al polițiștilor de frontieră și vameșilor suceveni asupra autovehiculului au fost găsite în bagajele ucraineanului o cantitate de 231 kilograme de tutun, precum şi 57 comprimate anabolizante, dar și o cruce din metal, o icoană pe lemn şi un triptic, pentru care șoferul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar ucraineanul a fost amendat cu 40.000 lei.

De asemenea, icoana, crucea şi tripicul au fost trimise spre expertizare pentru a se stabili dacă aparţin patrimoniului naţional.anabolizante

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru ca față de ucrainean să fie adoptată măsura de interdicție a intrării în România pe o perioadă de cinci ani.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de