Grav accident de circulatie pe „Doi Graniceri” din municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit duminica, dupa- amiaza cu o autospeciala si un modul SMURD pentru salvarea a sase persoane, în urma coliziunii unui autoturism, marca Volvo cu un autoturism marca Ford, la sosirea garzii de interventie fiind încarcerate doua persoane, doua  erau scoase, iar alte doua persoane au fost acrosate de pe trotuar în urma impactului.

Potrivit IPJ Suceava, la ora 15.30, pe strada „Doi Graniceri” din municipiul Falticeni, B. DUMITRU de 30 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1999, în timp ce conducea autoturismul marca „Volvo V 40”, datorita neatentiei în conducere a patruns pe contrasens, dupa care a pierdut controlul directiei urcând pe trotuarul din partea stânga în directia lui de mers unde a lovit 4 pietoni, a acrosat un pom ornamental, apoi a fost proiectat în autoturismul marca „Ford Fiesta” condus de L.VASILE de 72 ani din comuna Fântâna Mare, posesor al permisului de conducere categoriile „A,BE,CE,DE”, oprit regulamentar.

Izbitura a fost una deosebit de puternica, rezultând decesul lui M. ION, de 62 ani din comuna Motca, judetul Iasi, pieton si al lui C. MARIN, de 60 ani, din comuna Balaci, judetul Teleorman – pasager în auto „Volvo V 40”, ranirea grava a  B. LUCICA de 45 ani, localnica – pasagera în „Volvo V 40”, D. SILVICA de 57 ani, din comuna Baia – pieton, precum si ranirea usoara a lui G. IONEL, de 28 ani din comuna Boroaia, pieton, R.NICULAI de 44 ani, localnic, pasager, si a primului conducator auto.   

Conducatorul auto B. DUMITRU si pasagerul C.MARIN nu purtau centura de siguranta.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 18.05, B. DUMITRU a acceptat sa i se recolteze probe de sânge, initial refuzând testarea cu aparatul etilotest.


Intră acum și în grupul de