Fotbal. Liga a III-a : „Prioritatea Cetatii este pastrarea actualului lot”


Intră acum și în grupul de

Desi pe piata transferurilor e agitatie mare în aceasta perioada, Cetatea a intrat în ultima luna de pregatire a returului cu o singura noutate certa la nivelul lotului: atacantul Andrei Ailenei, adus de la Juventus Falticeni. Campania modesta de achizitii nu pare a-i îngrijora însa pe oficialii clubului de pe Areni, acestia fiind optimisti în privinta îndeplinirii obiectivului stabilit la startul sezonului, si anume, promovarea în liga secunda.

„Prioritate noastra a fost pastrarea lotului cu care am plecat la drum vara trecuta. Atunci s-au facut eforturi pentru aducerea unor jucatori valorosi, iar în acest moment putem spune ca nu ne-am înselat în privinta lor. Am primit o singura oferta în intersezon, venita pe numele portarului Rohetki, care se putea concretiza doar în niste conditii avantajoase atât pentru club cât si pentru jucator. Important este ca avem stabilitate financiara, un lucru esential pentru realizarea obiectivului pe care ni l-am propus la începutul campionatului. Chiar daca este destul de dificil sa convingem jucatori de valoare sa evolueze la nivelul Ligii a III-a, consider ca aducerea lui Ailenei este un câstig pentru clubul nostru, acesta fiind candidat la un loc de titular”, a explicat presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.

Patru dintre jucatorii adusi vara trecuta pe Areni, la recomandarea antrenorului Marian Pana, sunt în acest moment senatori de drept în primul unsprezece al galben-albastrilor: Nicolau, Celpan, Ungureanu si Cojenel. În plus, la startul actualului sezon, sucevenii au dat o lovitura de imagine prin transferul atacantului Vespazian Colban, ajuns la Cetatea de la rivala FC Botosani. 


Intră acum și în grupul de