Candidatii la functia de inspector scolar trebuie sa declare ca nu au facut politie politica


Intră acum și în grupul de

La Inspectoratul Scolar Judetean Suceava au început înscrierile pentru cele 21 posturi vacante de inspector scolar si inspector scolar de specialitate, scoase la concurs din totalul de 30 posturi de inspectori. Seful ISJ Suceava, Petru Carcalete, a precizat marti, în cadrul unei conferinte de presa ca este vorba de 19 norme întregi, restul posturilor fiind cu jumatate de norma.

Printre posturile cu o norma întreaga se regasesc cele pentru învatamântul primar si special, pentru engleza, franceza, matematica, educatie fizica, minoritati, limba ucraineana. Sunt si posturi cu doua norme, precum cele de inspector la managementul resurselor umane si pentru limba si literatura româna.  

„Posturile libere se datoreaza expirarii mandatului de 4 ani al inspectorilor respectivi. Exista un singur inspector care iese la pensie si a functionat cu delegatie pentru ca postul nu a fost ocupat anul trecut, iar anul acesta este din nou scos. Toate posturile libere de inspector sunt scoase la concurs, indiferent de motiv”, a declarat Petru Carcalete. Acesta a mai precizat ca daca vor exista dosare incomplete ale candidatilor la acest concurs acestea vor fi respinse.

Printre documentele care trebuie prinse la dosar se afla si o declaratie pe propria raspundere ca nu au desfasurat activitati de politie politica.  

Înscrierile se fac pâna pe data de 15 februarie, concursul propriu-zis fiind programat pentru luna martie. 


Intră acum și în grupul de