Zece suspecți duși la audieri, iar peste 23.000 de țigarete, 300 litri de alcool, 22.000 de lei, telefoane mobile și documente, ridicate la perchezițiile din Suceava


Intră acum și în grupul de

Zece suspecți au fost duși la audieri în urma percheziţiilor efectuate miercuri de 50 de polițiști suceveni, fiind ridicate și peste 23.600 bucăţi ţigarete, 300 litri alcool, sume de bani în lei şi valută cu o valoare de 22.000 lei, 9 telefoane mobile, cartele Sim, precum şi documente şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au desfăşurat,  sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, 13 percheziţii pe raza  municipiului Suceava, fiind vizate mai multe persoane cu preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu ţigarete şi alcool de provenienţă extracomunitară.

În cadrul activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate, poliţiştii au conexat mai multe dosare privind fapte de contrabandă aflate în lucru, pentru documentarea activităţii infracţionale fiind solicitate şi emise de către Judecătoria 13 autorizaţii de percheziţie, fiind vizate atât persoane fizice cât şi unităţi economice de pe raza municipiului Suceava.

perchezitii-3

Peste 50 de poliţişti din structurile de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, sprinjiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi au pus în executare 13 mandate de percheziţie, ( 3 la societăţi comerciale şi 10 la persoane fizice) fiind conduse pentru audieri, la sediul IPJ Suceava, 10 persoane. În cadrul activităţilor de cercetare penală urmează a fi dispuse măsuri procedurale.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a participaţiei persoanelor implicate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de