PDL „partidul care te invata”


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana a PD-L Suceava a facut miercuri, un apel catre toti partenerii de pe esicherul politic local în vederea schimbarii modului de a face politica în perioada care urmeaza. Secretarul general-adjunct al democrat-liberalilor suceveni, Ioan Balan a cerut în termeni imperativi sa se puna accent, în majoritatea cazurilor, pe latura constructiva a activitatii politice, aceasta fiind în opinia sa singura care poate schimba în bine fata judetului si ar aduce un plus în viata sucevenilor. Secretarul general al organizatiei judetene a declarat ca partidul pe care-l reprezinta va promova cu insistenta acest mod constructiv de a face politica.  

Balan a mai spus ca PD-L Suceava a lansat deja un concept nou în viata politica suceveana : „partidul care te învata” pe care-l va pune în practica în perioada urmatoare si care are ca principal scop oferirea de informatii în legatura cu accesarea fondurilor europene. „Vom pune la dispozitia celor interesati logistica si experienta specialistilor nostri care  vor acorda gratuit consultanta cu privire la întocmirea de proiecte cu finantare europeana. Trebuie sa atragem cât mai multe fonduri externe pentru dezvoltarea judetului si pentru asta nu putem sta cu mâinile în sân”, a tinut sa atraga atentia Balan.

Secretarul general adjunct al PD-L Suceava a amintit si de faptul ca cei care vor candida pentru functiile de primar au obligatia sa se prezinte în fata electoratului cu cel putin trei proiecte de dezvoltare a localitatii unde candideaza.  

„Suntem convinsi ca PD-L va oferi gura de oxigen necesara politicii sucevene”, a mai declarat Balan.


Intră acum și în grupul de