Organizatia comunala Comanesti a PD impreuna cu viceprimarul comunei trece la PNL


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brândusel Nichitean, a informat ca fosta organizatie PD din comuna suceveana Comanesti a trecut la PNL aceasta fiind cea de-a doua organizatie democrata comunala ce trece la PNL în ultima saptamâna, si a argumentat cu faptul ca membrii PD sunt marginalizati în PDL, dupa ce PLD si-a impus reprezentantii în majoritatea conducerilor de organizatii din judet.

Brândusel Nichitean a precizat într-o conferinta de presa ca fosta organizatie PD din Comanesti condusa de viceprimarul Ioan Vorobchevici, a trecut la PNL, iar viceprimarul, va fi candidatul PNL pentru functia de primar al comunei. Aflat la conferinta acesta a întarit spusele lui Nichitean precizând ca se va înscrie în partid dupa ce va fi exclus din PD.

O alta fosta organizatie PD, cea din comuna suceveana Todiresti a trecut la PNL saptamâna trecuta, a anuntat Brîndusel Nichitean, fost membru PDL care s-a înscris în urma cu doua saptamâni în PNL.

Acesta a mai spus ca în urmatoarele doua luni, aproximativ 40 de organizatii PD se vor înscrie în PNL pentru a continua proiectul Aliantei D.A..


Intră acum și în grupul de