Fotbal : Porumboiu confirma transferul lui Athirson


Intră acum și în grupul de

FC Vaslui a reusit sa dea o mare lovitura pe piata transferurilor, una care le poate rivaliza, daca nu chiar întrece, pe cele realizate de Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj, performerele acestui mercato. Mijlocasul brazilian Athirson Mazzoli e Oliveira negociaza în aceste zile cu echipa vasluiana, iar daca cele doua parti se vor întelege, acesta va evolua la FC Vaslui în urmatoarele doua sezoane.

În vârstã de 31 de ani, Oliveira are o cariera impresionanta, debutând în fotbalul mare, pe când avea 19 ani, la echipa braziliana Flamengo, pentru care a jucat cinci sezoane în care a câstigat trei titluri de campiom, Copa America, Copa Libertadores si Cupa Mondiala a Cluburilor. De asemenea, jucatorul are 19 selectii în selectionata Braziliei, pentru care a marcat un gol. De-a lungul timpului, Oliveira a mai jucat pentru Juventus Torino, CSKA Moscova, Bayer Leverkusen si pentru echipele din tara natala, Cruzeiro si Botafogo.

Adrian Porumboiu spune ca în momentul de fata singurul impediment al venirii jucatorului este vizita medicala, spera ca mijlocasul brazilian sa se alature trupei lui Dorinel Munteanu cât mai repede cu putinta. „Am vorbit cu jucatorul, mai e o doar o chestiune de timp pâna sa-l avem la echipa. În acest moment, singurul hop este vizita medicala, pe care acesta o face în Brazilia. Daca totul va fi bine, speram ca pâna la finele acestei saptamâni vom avea hârtiile semnate”, a declarat Adrian Porumboiu.


Intră acum și în grupul de