Fotbal : Walter Zenga va comenta Romania-Italia


Intră acum și în grupul de

Numirea lui Fabio Capello pe banca tehnica a nationalei Angliei a provocat o mare schimbare în cariera lui Walter Zenga. Plictisit sa mai astepte o oferta de a antrena, fostul tehnician al Stelei si a lui Dinamo a devenit comentator, luându-i locul chiar noului selectioner al lui Rooney&Co.

Revenit pe pâmânt italian, Zenga a încheiat un contract de colaborare cu celebrul post de televiziune RAI. Job-ul este unul de vis. Fostul goalkeeper va comenta partidele echipei nationale a tarii sale. Salariul – nemaipomenit: 500.000 de euro pe an. Dintre meciurile pe care le va prezenta, vor fi, evident, si cele de la Euro, printre care si România – Italia.

Cu toate acestea, Zenga nu spune înca „adio” carierei de antrenor. Desi nu are echipa, italianul s-a gândit la o lista de transferuri pentru acest mercato: „Daca as fi antrenorul unei echipe în acest moment, nu as ezita sa cumpar jucatori ca Dica si Nicolita de la Steaua, Ropotan, Moti si Adrian Cristea de la Dinamo, Stancu de la Unirea Urziceni sau Basta si Milovanovic de la Steaua Rolie Belgrad”.


Intră acum și în grupul de