Un sucevean și-a montat la mașină numere de înmatriculare din străinătate cu care a circulat timp de doi ani. Situația a fost depistată după ce a făcut un accident


Intră acum și în grupul de

Un sucevean și-a montat  la mașină numere de înmatriculare din străinătate, cele pe care mașina le avusese inițial, după ce a înmatriculat provizoriu mașina de trei ori în România, ultimele numere provizorii expirând în 2014.

Numere-de-inmatriculare-Bulgaria

Potrivit Poliției Județene Suceava, un care conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei și a carosabilului umed, un localnic de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și s-a izbit de un gard aflat în afara părții carosabile.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost înmatriculat provizoriu în România de trei ori, iar valabilitatea ultimului set de numere provizorii era expirată din data de 18.09.2014, plăcuțele de înmatriculare din străinătate trebuind să fie predate autorităților la momentul radierii, însă acestea au fost remontate pe autoturism și folosite pentru punerea în circulație și conducerea acestuia pe drumurile publice, în condiții ilegale.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație  sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de