O nevazatoare a ramas pe drumuri dupa ce si-a dat foc la casa


Intră acum și în grupul de

O batrâna din localitatea suceveana Calugareni – Adâncata, ce este nevazatoare a ramas fara casa în urma unui incendiu, dupa ce a încercat sa aprinda focul în soba. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, miercuri seara, la ora 20:20 la locuinta Aglaiei P., în vârsta de 91 de ani s-au deplasat doua autospeciale de stingere de la Detasamentul de pompieri Suceava si doua motopompe de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Adâncata, pentru a lichida un incendiu.

Ofiterul pentru informare- relatii publice din cadrul ISU „Bucovina” Suceava, capitan Dan Baltaru a precizat ca la sosirea pompierilor ardea întreaga casa de locuit, construita din lemn si acoperita cu sindrila, existând pericolul de propagare la o locuinta si anexe din vecinatate.  
 
Potrivit acestuia, din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a fost initiat de jarul provenit ca urmare a alimentarii defectuoase a sobei cu acumulare de caldura. 
Pompierii au reusit sa salveze casa de locuit învecinata si anexele gospodaresti, pagubele fiind estimate de proprietara la 15.000 lei (150 milioane de lei vechi).

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime omenesti. 


Intră acum și în grupul de