Conducere provizorie la Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava propune numirea a trei noi administratori în Consiliul de Administrație al Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.

aeroport

Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va fi numită administrator provizoriu din partea autorității tutelare, Irina Vasilciuc, iar din afara autorității tutelare vor fi numiți în Consiliul de Administrație al RA Aeroportul Suceava, ca administratori provizorii, Eugen Țurcanu și Constantin Pintilei.

Mandatul acestora se va derula până selectarea noilor membri ai Consiliului de Administrație, dar nu mai mult de patru luni.

Procedura de selecție a noilor administratori ai Aeroportului Suceava a început în 22 aprilie în condițiile în care mandatele a trei membri expirau în data de 31 mai, iar în 20 iulie a încetat calitatea de membru prin acordul părților cu un al patrulea membru din CA.

În aceste condiții, în Consiliul de Administrație a rămas un singur membru, iar acesta nu poate funcționa fără minimul legal de membri, motiv pentru care s-a decis numirea a trei membri provizorii până la selectarea unor persoane în CA.(N.B.)


Intră acum și în grupul de