Acasă Actualitate Handbal. Liga Nationala : Steaua a pierdut cu UCM Resita

Handbal. Liga Nationala : Steaua a pierdut cu UCM Resita


Intră acum și în grupul de

UCM Resita – Steaua Bucuresti  34 – 32

Într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii Nationale de handbal masculin, UCM Resita a învins pe Steaua Bucuresti cu scorul de 34-32 (18-18). Partida a fost devansata întrucât cele doua formatii vor juca în weekend în cupele europene.



Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, pâna în finalul ei niciuna dintre echipe neavând un avantaj mai mare de un gol. În ultimele minute însa, Steaua s-a desprins la doua goluri, 15-13, dar baietii lui Aihan Omer au revenit si la pauza scorul a fost egal, 18-18.

Debutul partii secunde a fost favorabil tot oaspetilor, care au condus si la trei goluri, cu 22-19, 24-21, însa resitenii au avut câteva minute extraordinare, marcând de cinci ori la rând, astfel ca scorul a devenit 26-24. UCM a avut si trei goluri avantaj pe tabela (31-28), dar finalul a fost incandescent si a consfintit victoria gazdelor cu 34-32.

În clasament, dupa primul meci din etapa a XV-a, conduce Steaua, cu 25 de puncte, urmata de trei echipe cu 19 puncte, Stiinta Bacau, HCM Constanta si UCM Resita, HC Odorhei si Dinamo, câte 16 puncte.

Au jucat echipele:

UCM Resita: Ionescu, Natalyuk – Tucanu (8 goluri), Pasic (8), Butulija (7), Irimescu (4), Pârvan (4), Ciubotariu (3), Cuciula, Rohozneanu, Grozavescu, Pancu, Olah, Vaidasigan. Antrenori: Aihan Omer si Gligore Czari.

Steaua MFA: Laufceac, Ciobanu, Ivezic – Rudic (10), Mazilu (5), Sania (4), Novanc (3), Georgescu (3), Ilies (3), Buricea (3), Vujadinovic (1), Dediu, Cian, Stavrositu. Antrenor: Dumitru Berbece.  

În etapa a XVI-a a Ligii Nationale, liderul Steaua va primi vizita Universitatii Suceava. Pâna atunci, însa, duminica, elevii lui Petru Ghervan vor înfrunta Politehnica Izometal Timisoara.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version