Flutur, după ședința CJ Suceava: Sunt bucuros că s-a votat participarea noastră la Târgul de la Bergamo


Intră acum și în grupul de

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutu, sustine o conferinta de presa.

gheorghe-flutur-2016

LIVE TEXT:

”Am sa incerc un comentariu despre sedinta de azi. Am avut din nou rectificare pozitiva a bugetului pentru persoane cu handicap si copii cu dizabilitati.

Targul Produs in Bucovina incepe vineri la Iulius Mall si invit sucevenii la un targ de toamna frumos si bine organizat, unde Bucovina isi pune in fata camara, gastronomia. Avem cu ce sa ne mandrim si cu ce sa ne facem reclama. Va fi si un concurs intre bucatarii cei mai priceputi.

Anul a fost bun si camara e plina pentru toamna. Gospodinele si-au facut treaba. Avem si o participare consistenta de la Cernauti.

Ma bucur ca prinde din nou viata asociatia care in ultimii ani a cam fost uitata. Sunt bucuros ca s-a votat si participarea noastra la Bergamo.

Saptamana viitoare merg la München la targul privind parcurile industriale si vor merge si reprezentanti ai CCI Suceava.

Vom vedea ce e la Bergamo. Sunt convins ca vom avea ce oferi. Daca in urma discutiilor cu cei de acolo care vin la noi vom gandi altceva, vom vedea.

Am ales intre a merge in Irak si a face aceste actiuni acolo si Bergamo. Am ales Bergamo. Reactia diasporei din Italia e pentru a merge acolo.

Nu am avut nici o discutie si nu vreau sa comentez la etapa asta ce se intampla cu Vasile Blaga.

Suceava e o filiala care isi face analizele proprii si evaluarile proprii. Nu stiu ce s-a intamplat si nu vreau sa comentez.

E atat de la cald totul incat as vrea sa nu comentez. Nu vreau sa spun mai multe pentru ca s-ar interpreta trunchiat declaratiile.

Vreau sa vad azi din toata discutia daca o sa avem o forma finala a listei. Nu vreau sa mai dam ceva pe surse. Cred ca trebuie sa fixam pana pe 12 octombrie.”


Intră acum și în grupul de