PSD exclude orice fel de alianta preelectorala cu partide de dreapta


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu a declarat la Suceava, într-o conferinta de presa, ca o restructurare a Guvernului presupune o eficientizare a activitatii acestuia, un nou program, iar PSD exclude orice fel de alianta preelectorala cu partide de dreapta. În aceste conditii sansele ca PSD sa sustina în Parlament varianta discutata de PNL de restructurare a Guvernului pentru a se solutiona numirea în functia de ministru al Justitiei a Noricai Nicolai sunt foarte mici, a mentionat Cristian Diaconescu precizând ca o atitudine de sprijin din partea PSD ar crea „o confuzie majora” în electorat. Acesta a spus ca sunt foarte mari sanse ca PSD sa nu sprijine o astfel de formula.

Vicepresedintele PSD a tinut sa sublinieze ca Parlamentul nu trebuie sa fie institutia care sa rezolve problemele existente între presedinte si Guvern.

Prezent de asemenea la Suceava, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, este de aceeasi parere cu colegul sau si a întarit afirmatiile acestuia declarând ca ar fi o eroare strategica fundamentala sa fie folosit Parlamentul în acest conflict între presedinte si premier.  


Intră acum și în grupul de