„Tupeul si demagogia nu au limite” la PDL


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat, vineri, la Suceava, ca în perioada 2004-2005, reprezentantii Aliantei D.A. , de la Emil Boc pâna la Gheorghe Flutur, se manifestau vehement împotriva migratiei politice, iar acum au campanie de racolari. „Tupeul si demagogia nu au limite”, a spus Titus Corlatean care a adaugat ca aceasta atitudine e o forma de dispret la adresa cetatenilor.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat ca alesii PSD Suceava care anunta ca vor candida din partea PDL vor fi sanctionati cu excluderea din partid.

Primarul PSD al comunei Dorna Candrenilor, Mihai Carp, a anuntat, joi, ca va candida din partea PDL la un nou mandat, iar consilierul judetean PSD, Daniel Dragoi, a declarat ca sustine PDL.

Acesta, a demisionat vineri, din partid si din deliberativ, la o zi dupa ce s-a declarat simpatizant al PD-L. Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al PD-L Suceava, Daniel Dragoi s-a alaturat echipei democrat-liberale, dupa ce a constatat ca programul PD-L privind dezvoltarea economico-sociala a judetului, reprezinta o sansa sigura pentru suceveni, de a putea beneficia de un standard de viata la nivel european.


Intră acum și în grupul de