Reprezentantii PSD vor trebui sa promita doar ceea ce pot realiza pentru a fi credibili


Intră acum și în grupul de

Lansarea candidatilor de primar PSD din judetul Suceava, a avut loc vineri, actiune la care au participat vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu si secretarul general al PSD, Titus Corlatean. Astfel au fost prezentati candidatii de primar pentru 94 din cele 114 localitati ale judetului, restul de 20 de candidati urmând a fi anuntati într-o saptamâna.

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean le-a spus celor prezenti ca tinta pentru anul 2008 vizeaza „o miza democratica”, întrucât tara este neguvernabila, condusa în maniera absolutista de o persoana care vrea puterea absoluta, si a adaugat ca pâna si Curtea Constitutionala a ajuns „în situatia rusinoasa” sa dea decizii care se contrazic. Acesta s-a referit la cazul Norica Nicolai, aratând ca în urma deciziei de joi a Curtii „România a devenit republica prezidentiala”.

Cât priveste, judetul Suceava, Titus Corlatean a spus ca va trebui aplicata „o corectie” iar PSD trebuie sa elimine „confreria PDL”, adaugând ca în ultimii trei ani membri ai PSD din acest judet au fost supusi „ticaloseniilor” prin dosarele politice „fabricate de politicieni de tip isteric”. Secretarul general al PSD a afirmat ca acestea sunt niste mizerii ce nu ar trebui sa existe într-un stat democratic.  

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca partidul trebuie sa arate cât mai mult ca este o miscare de stânga, atât doctrinar cât si institutional si sa nu-si renege trecutul de cel mai puternic partid, vorbind de contributiile aduse de presedintele fondator, Ion Iliescu, de Adrian Nastase, care a condus cel mai performant guvern si de actualul presedinte, Mircea Geoana.

Celor 94 de candidati, Cristian Diaconescu le-a cerut sa promita doar ceea ce pot realiza pentru a fi credibili. 


Intră acum și în grupul de