PNL acuza PDL ca vrea sa conduca singur


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa ca prin atitudinea manifestata, PDL dovedeste ca doreste sa conduca singur. Acesta a afirmat ca PDL nu doreste sa schimbe clasa politica ci vrea sa se substituie baronilor locali. „Prin racolarile de primar din toate partidele arata ca doresc doar sa se substituie PSD”, a precizat vicepresedintele Steiciuc.

Mihai Aurel Steiciuc a afirmat ca doar un partid fara ideologie ca PDL poate sa puna alaturi primari din PNL, PSD, PRM si PC fiindca doresc doar sa conduca singuri tot. „Acest lucru este departe de orice ideologie”, a spus vicepresedintele PNL Suceava.
 

Vicepresedintele PNL Suceava a tinut sa mentioneze ca cei care au plecat din PNL pentru a candida din partea PDL nu mai aveau sanse pentru un nou mandat. Acesta a spus ca

„Ei cred ca îi poate pune cineva primar. Doar electoratul, populatia te poate pune primar. Au plecat pentru ca sunt oameni cu personalitate redusa, ce trebuie sa fie impusi de altcineva”, a spus Steiciuc.

Un numar de 11 primari suceveni PNL, PSD, PC si PRM au anuntat, joi, ca vor candida din partea PDL pentru un nou mandat.


Intră acum și în grupul de