Liberalii cred ca lui Gheorghe Flutur ii este frica sa candideze impotriva lui Gavril Mirza la presedintia CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, a declarat, vineri, ca senatorului PDL Gheorghe Flutur, îi este frica sa candideze împotriva social-decmocratului Gavril Mîrza pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, pe care o detine în acest moment deoarece se teme sa nu piarda aceste alegeri.

Deputatul PNL a mentionat ca acesta a fost de fapt motivul pentru care primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu a fost atras catre PDL, si a mai adaugat ca acesta va fi desemnat sa candideze pentru functia de presedinte al CJ Suceava.

Întrebat despre acest lucru, presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a evitat sa spuna, daca va candida la presedintia Consiliului Judetean rezumându-se sa declare ca PDL va avea un candidat.

Pe data de 24 ianuarie, presedintele CJ Suceava, si al organizatiei PSD, Gavril Mîrza, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al institutiei, indiferent daca va fi vot uninominal sau vot pe liste de partid.

Acesta spunea ca la baza deciziei de a-si anunta candidatura statea dorinta de a aduce „o stare de liniste” în rândul primarilor PSD din judet care sunt hartuiti si amenintati de presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care le cere sa se înscrie în acest partid, dar si pentru a aduce liniste în rândul adversarilor politici.


Intră acum și în grupul de